KISTEREM

Kisebbik termünk egy vintage stílusú kb 15nm alapterületű fotóstúdió. Napközben egy nagy méretű üveges erkélyajtó szolgáltat kellő mértékű természetes fényt a fotózáshoz, sötétedés után pedig 2db 540W-os, állandófényű softbox lámpa,  vagy a már megszokott stúdióvakuk biztosítják a megvilágítást. Nagyobb létszámú fotózások, castingok esetén a nagyterem kiegészítése képpen felkészüléshez, öltözéshez, sminkeléshez is ajánljuk.

Kérem a kényelmes munkavégzés érdekében tartsa szem előtt, hogy a kisterem egyszerre max 3-4 fő befogadására alkalmas.

A teremben a képen is látható bútorok/kiegészítők találhatók:  1db a stílusnak megfelelő fésülködő-/ sminkasztal, egy fehér raklapágy párnákkal, takaróval, egy ezüst színű álló tükör, kristály jellegű csillár, ruhatartó állvány, művirágok stb. melyek akár egy izgalmas glamuor, kismama, vagy portfólió fotózást is lehetővé tesznek. 

Ezen felül már karácsonyi dekorációnk is használható: 2db vinyl háttér, faszánkó, plüssfigurák, pokróc, mikulássapkák, virgácsok és több apró kiegészítő.

A Karácsonyi szezon alatt (október közepétől - december 31-ig) stúdiónk kisterme külön is bérelhető!

A kisterem önálló bérlése esetén, a minimum bérlési idő 2óra.

Aktuális bérleti díjaink a következők (óránként,Ft-ban):

Stúdióbérlés, csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.  A lefoglalt időponttól számított 48órán belüli lemondás esetén a, bérleti díj 50% -a fizetendő.

Gyere és próbáld ki! Várunk szeretettel!

FOGLALJ MOST !

 

InDoor Fotóstúdió Logo