RÓLUNK

InDoor Fotóstúdió – üzleti portré, portfólió fotózás, modellfotózás, családfotózás, tárgyfotózás és fotóstúdió bérlés egy helyen

Közel 10 éve foglalkozom fotózással, eleinte hobbiként indult, majd szakirányú tanulmányaim befejeztével, hivatásos fotósként kezdtem dolgozni. Stúdiónk 2015 óta profi felszereléssel és szakképzett fotósokkal várja ügyfeleit. Fotózást magánszemélyek és cégek számára egyaránt vállalunk. Vállalkozások számára főként üzleti portrékat, csoportképeket, reklám- és termékfotókat, valamint épületfotókat készítünk. Magánszemélyek részére CV Portré fotót, modellek (hölgyek-urak) portfólió fotóit, glamour, vagy családi fényképsorozatokat készítünk. Stúdiófotózás mellett, rendezvényfotózást, esküvőfotózást is szívesen vállalunk az ország egész területén. Minden esetben fontos számunkra, hogy ügyfeleink a fotók minősége mellett, a fotózás menetével is elégedettek legyenek, így igyekszünk kellemes, barátságos hangulatot biztosítani, mind a kapcsolattartás, szervezés, mind a fotózások alkalmával.

Bővebb információ a FOTÓZÁS menüpont alatt olvasható.

Műtermünk fotózásokra, videók forgatására, vagy castingok céljára bérbe is vehető!
A teljes stúdió 85nm alapterületű, mely magában foglal egy közel 40nm-es, 7m hosszú nagytermet, ami lehetőséget nyújt teljes alakos modellfotók készítésére, valamint egy kisebb, vintage stílusú termet is. A két terem egybenyitható, de nagytermünk külön is bérelhető. A nagy méretű(de teljesen sötétíthető) ablakainak köszönhetően napfényműteremként is használható.

Bővebb leírás a STÚDIÓ BÉRLÉS menüpont alatt található.

Várunk mindenkit szeretettel. Keress/keressen minket bizalommal!

KÉRDEZZ, JELENTKEZZ, FOGLALJ MOST!

InDoor fotóstúdió - Kovács Gábor Fotós

Kovács Gábor fotós

InDoor Fotóstúdió üzemeltetője

 

InDoor Fotóstúdió Logo