STÚDIÓ BÉRLÉS

8 FÉLE SZÍNES PAPÍR HÁTTEREK, GREENBOX, TÉGLAFAL - FOTÓTÁSHOZ, VIDEÓZÁSHOZ

Stúdiónk Budapest belvárosában, a Blaha Lujza tértől 5 percre, a Palotanegyedben található. 85nm-es alapterülete 2 termet foglal magába, egy közel 40nm-es,  7m hosszú műtermet, valamint egy kisebb vintage stílusban berendezett termet. Nagytermünk külön, vagy a kisteremmel együtt is bérelhető. A kisterem külön bérlése nem lehetséges. Kistermünket glamour, kismama fotózásokhoz, castingokhoz, illetve nagyobb létszámú fotózások alkalmával siminkléshez, felkészüléshez ajánljuk. Nagytermünk főként a klasszikus papírhátteres, modell-, tárgy-, divat-fotózásokra, illetve állandófényű softboxainknak köszönhetően videofelvételek készítésére alkalmas, de természetesen az otthonos hangulatot kölcsönző téglafal, vagy a kandalló is használható a fotózásokhoz. A bérleti díj minden esetben magába foglalja az összes eszköz használatát és a teljes körű asszisztenciát is, ezzel jelentősen megkönnyítve a fotós munkáját.

KISTEREM

Vintage stílusú berendezéssel glamour jellegű fotózásokhoz, vagy előkészületekhez ajánljuk

NAGYTEREM

Színes papír hátterek és dekoratív enteriőr. Vakuk és állandófényű lámpák fotózáshoz, videózáshoz

Stúdióbérlés árak:

MINIMUM BÉRLÉSI IDŐ 2 ÓRA
STÚDIÓ BÉRLETI DÍJA MAGÁBAN FOGLALJA AZ ÖSSZES ESZKÖZ HASZNÁLATÁT (a lámpák, fényformálók használatáért nincs felár)!
Stúdióbérlés, csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.  A lefoglalt időponttól számított 48órán belüli lemondás esetén,
a bérleti díj 50% -a fizetendő.

FOGLALJ MOST !

 

BÉRLETTEL OLCSÓBB,

SPÓROLJ AKÁR 50.000Ft-ot NAGYTERMÜNK BÉRLÉSE ESETÉN!

Fent említett árak és bérletek stúdiónk nagytermének használatára vonatkoznak. Bérletetek a vásárlástól számított 30naptári napig érvényesek. A felhasználási idő és a felhasználó személye nem módosítható.

AKTUÁLIS AKCIÓINK:

FotóStúdió bérlés diákkedvezménnyel

InDoor Fotóstúdió Logo